Termeni si conditii

Vizitarea acestui site presupune ca vizitatorii au citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

Site-ul globalkaf.ro, denumit in continuare „site” (cu exceptia site-urilor apartinand tertilor catre care se face trimitere), este detinut si administrat de Global KAF Business Solutions S.R.L., societate înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15079/2013, avand Cod Unic de Inregistrare 32558782, cu sediul social in P-ta Natiunilor Unite, nr. 3-5, Bl. B-2, sc. A, ap 28, Bucuresti, capital social in cuantum de 1.000 lei, e-mail: office@globalkaf.ro (denumita in continuare „Global KAF”).

Definitii

Client – persoana fizica / persoana juridica ce solicita un serviciu sau efectueaza o comanda.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Global KAF si client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite produse si servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o comanda confirmata de catre Global KAF, prin care Global KAF este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Global KAF – societatea comerciala Global KAF Business Solutions S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32558782,, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/15079/2013, cu sediul in P-ta Natiunilor Unite, nr. 3-5, Bl. B-2, sc. A, ap 28, Bucuresti.

Produse si servicii – orice produs sau serviciu furnizat de Global KAF, care urmeaza a fi livrate clientului.

Solicitare de servicii – intentia clientului de a achizitiona serviciile oferite de Global KAF. Simpla solicitare de servicii nu implica obligatii din partea Global KAF sau a clientului pana la stabilirea detaliilor necesare pentru serviciul solicitat.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul.

Scopul site-ului

Site-ul isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite de Global KAF.

Site-ul este menit sa contribuie la facilitarea relatiei dintre Global KAF si clientii sai in sensul de a usura comunicarea dintre Global KAF si clienti, ceea ce conduce la imbunatatirea comercializarii produselor si serviciilor Global KAF. Prin site, Global KAF isi propune sa ofere informatii actualizate despre serviciile si produsele sale. Cu toate acestea, Global KAF nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe site in orice moment.

De asemenea, Global KAF nu garanteaza ca site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste inconveniente in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Global KAF nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori din cauza unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul site-ului.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord, accepta si garanteaza ca va folosi acest site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii, intr-o maniera corespunzatoare si legala, numai in scopuri legale. Spre exemplu, utilizatorul nu va:

  • Folosi acest site pentru a dauna minorilor in niciun fel;
  • Primi, accesa sau transmite continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, incalca confidentialitatea, este pornografic, obscen, rasist, amenintator, ofensiv, defaimator sau altfel ilegal;
  • Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza, detrimente sau vor pagubi in orice fel sistemul de calcul Global KAF si/sau al altor utilizatori;
  • Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe serii de scrisori, corespondenta aruncata sau nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate, concursuri, scheme piramidale sau sa se angajeze prin orice alt comportament intentionat sa inhibe ceilalti utilizatori de a utiliza acest site, sau orice alt site internet, sau care este altfel posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia Global KAF sau reputatia unei terte parti;
  • Divulga propria identitate sau pe cea a unei terte parti sau informatii sensibile in conversatii si mesaje afisate.
  • Nu va utiliza o identitate falsa, trimitand mesaje electronice sau alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice rin in numele oricarei alte entitati. Astfel de actiuni se raporteaza organelor abilitate. Global KAF nu isi asuma raspunderea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator Global KAF pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea termenilor si conditiilor.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul accepta ca folosirea site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile Global KAF, continutul si paginile de internet, sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nicio promisiune sau garantie de niciun fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:

  • Orice garantie de neintrerupere a serviciilor de la Global KAF;
  • Disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului;
  • Titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

Aceasta renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare etc.

Global KAF nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar prin folosirea site-ului sau posibilitatea de folosire a site-ului.

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie Global KAF, inclusiv acelea care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al utilizatorului.

Global KAF isi rezerva dreptul de a schimba si modifica in orice moment continutul acestui site si de a modifica prezentii termeni si conditii fara nici un fel de notificare prealabila. Astfel de schimbari vor fi anuntate prin afisarea pe site. Se considera aceste schimbari ca fiind acceptate in cazul in care utilizatorii continua sa utilizeze site-ul dupa data afisarii modificarilor.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Global KAF nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Global KAF a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

„Global KAF” este o marca apartinand S.C. Global KAF Business Solutions S.R.L.. Comercializarea marcii „Global KAF”, totala sau partiala, precum si copierea, modificarea, reproducerea, retransmiterea sau distribuirea acesteia prin orice mijloace, de catre utilizatori, este strict interzisa. Folosirea marcii Global KAF fara acord se pedepseste conform legilor in vigoare.

De asemenea, utilizatorii iau la cunostinta de faptul ca toate drepturile, titlurile si interesele asupra continutului site-ului, indiferent de forma lor, inclusiv toate drepturile de autor, marcile inregistrate, secretele comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala asociate cu acestea, sunt si vor ramane proprietatea Global KAF și/sau a licentiatorilor acesteia.

Global KAF poate oferi utilizatorului sau clientului dreptul de a utiliza un anumit continut al site-ului, printr-un acord detaliat. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului.

Utilizarea pe site a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Global KAF nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Date cu caracter personal

Global KAF este inregsitrata in Registrul Operatorilor de date cu caracter personal sub numarul …….. . Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Prin intermediul site-ului utilizatorii pot furniza catre Global KAF informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Global KAF, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe site accepta primirea de newslettere si alerte din partea Global KAF. Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Global KAF va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Global KAF are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe site, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Global KAF si cu utilizarea si prelucrarea de catre Global KAf, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul UOP.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor sau preluarea solicitarilor de servicii.

In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Global KAf si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

Global KAF nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Global KAF pentru niciun fel de prejudiciu.

Inregistrarea ca utilizator

Pentru crearea unui cont pe site, utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Global KAF isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea utilizatorului care foloseste informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod necorespunzator cu scopul pentru care a fost creat serviciul de creare cont.

Legea aplicabilă

Acest site internet (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista legaturi) este proprietatea Global KAF. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acesti termeni si orice disputa legata de ei sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Bucuresti, Romania. Acest site poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare.

Global KAF nu ofera nicio asigurare ca informatiile continute de acest site se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

DATE DE CONTACT

S.C. Global KAF Business Solutions S.R.L.
P-ta Natiunilor Unite, nr. 3-5, Bl. B-2, sc. A, ap 28, Bucuresti

E-mail:  office@globalkaf.ro

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site internet si sa il parasiti imediat.

Contacteaza-ne

_________
Telefon: (+40) 78.441.9.441
E-Mail: office@globalkaf.ro
Web: globalkaf.ro
_________

Nume si prenume*

Adresa de email*

Subiect

Mesaj

* Campuri obligatorii

Termeni si conditii

Termeni si conditii